Mocht u niet tevreden zijn over het door ons geleverde artikel dan bestaat de mogelijkheid dit binnen 14 dagen te retourneren. U dient retouren op voorhand schriftelijk per mail bij ons aan te melden via  info@gewoonspruit.nl

Vermeldt in uw mail de volgende gegevens:

  • artikel

  • ordernnummer

  • rekeningnummer

U ontvangt daarna een bevestigingsmail van ons.

Het artikel dient in de originele verpakking teruggestuurd te worden en mag niet gebruikt zijn.

Retouradres:         GEWOON SPRU!T

                                       Polanenstraat 14

                                    1165 GZ Halfweg

GEWOON SPRU!T  is niet verantwoordelijk voor het beschadigen of kwijtraken van teruggestuurde artikelen. Wij raden  aan om het verzendbewijs goed te bewaren en het artikel goed te verpakken voor retourzending.

De retourverzending is voor eigen rekening .

Het product kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd worden. De retourzending kunt u afgeven bij het dichtsbijzijnde PostNL afgiftepunt.

Na ontvangst van het geretourneerde artikel ontvangt u van ons een bevestigingsmail en wordt het aankoopbedrag binnen 30 dagen op uw rekening teruggestort.

GEWOON SPRU!T behoudt zich het recht voor om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag  terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds  gebruikt of beschadigd is. Wij zullen hierover te allen tijden  per mail contact met u opnemen.

 

© 2015 - 2017 GEWOON SPRU!T | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel